Activiteiten

Bekijk hier wanneer er extra activiteiten plaats vinden in de Leemkuil

7 juni – Knutselen

Woensdag 7 juni verandert de Riddertafel in een knutseltafel. We halen de stiften, potloden, verf en stickers tevoorschijn. De Leemkuil kleurplaat ligt er natuurlijk ook bij, maar er kunnen ook andere dingen geknutseld worden zoals een onderzetter.

14 juni – Nationale Buitenspeeldag

Op woensdag 14 juni 2023 maken we van Nederland weer één grote speelplek! Ook doet speeltuin de Leemkuil natuurlijk mee. Op deze dag kan je verschillende leuke spelletjes doen buiten zoals blik gooien, stoepkrijten en nog veel meer. Lees hier meer info over de Nationale Buitenspeeldag.

18 juni – Vaderdag

Alle vaders opgelet! Op vaderdag hebben wij de leukste spellen voor zowel jou als de kinderen. Kom samen met het gezin naar de Leemkuil en doe mee met de spelletjes. Heeft papa voldoende punten gehaald, wacht er een lekkere verrassing op hem in het restaurant! Pas op: bij sommige spellen kan je wellicht nat worden. Natuurlijk kan er ook gespeeld worden op de andere stoere toestellen zoals de skelters, het grote fort en het nieuwe toestel: de Gierenburcht. Zien wij jullie met het hele gezin met vaderdag op de Leemkuil?

21 juni – Verstoppertje

De gaafste pek om verstoppertje te spelen? De Leemkuil natuurlijk! Sluit op woensdag 21 juni vanaf 14:30 uur aan bij de verzamelplek achter in de speeltuin en speel mee met verstoppertje. Verstoppen in het fort of in het bos, wie weet de beste verstopplek?

28 juni – Zomer knutsels

De zomer staat voor de deur dus we toveren de Riddertafel weer om tot knutseltafel. Hier kan je de leukste kleurrijkste en zomerse knutselwerkjes maken. Wij zorgen voor de knutselspullen!

6 juli – Speur opdracht

Speurders opgelet. Op 6 juli spelen we vanaf 14:30 uur een leuk speur spel. Kijk 1 minuut naar verschillende spullen, waarna deze verstopt worden. Wie zich alle voorwerpen weet te herinneren én te verzamelen, wint! Ga de strijd aan met dit leuke spel en kom gezellig met de kinderen naar de speeltuin!

9 juli – De Knutselbus

Toet toet! Op 9 juli komt De Knutselbus het terrein van de Leemkuil opgereden.

De vrolijke gele knutselbus is deze dag niet te missen en zeker het bezoeken waard. De kinderen kunnen hier namelijk heerlijk knutselen met ‘waardeloos-voor-ons-waardevol’ materiaal en maken hier ongelooflijk mooie dingen mee.

Dus zijn jouw kids creatief en vinden ze het heerlijk om te knutselen. Kom dan op 9 juli naar de Leemkuil. Tussen 12:00 – 16:00 uur is de Knutselbus geopend!