Kinderfeestje

Mogelijkheden kinderfeestje bij speeltuin de Leemkuil

Vier je kinderfeestje in de Leemkuil

Op welke dagen kan je een kinderfeestje vieren?

Op woensdag, zaterdag en zondagmiddag is het mogelijk om een kinderfeestje en een eettafel te reserveren. Met uitzondering van feestdagen, meivakantie en herfstvakantie.

Kies een kinderfeestje pakket

Voor je kinderfeestje bij De Leemkuil is er keuze uit 3 pakketten:

Friet Feestje entree, friet + saus, ranja, verrassing €8,90 Friet Feestje plus entree, friet + saus, snack, ranja, verrassing €10,55 Poffertjes Party entree, poffertjes, ranja, verrassing €9,80

Bij Friet Feest Plus bestaat de keuze voor een snack uit frikandel, kroket of kaassoufflé.

De pakketten zijn ook verkrijgbaar zonder entree voor bijvoorbeeld abonnementhouders.

Begeleider mee met je kinderfeestje

Volwassenen bij het feestje kunnen mee eten met het kinderfeestje arrangement of er kan een losse bestelling gedaan worden. Dit kan genoteerd worden bij de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Reserveren voor het kinderfeestje

Het arrangement is te boeken voor kinderfeestjes vanaf 4 kinderen. Vul op het formulier de gewenste aankomsttijd en eettijd in. De reservering is pas definitief na  bevestiging van onze collega’s.

Een kinderfeestje dient minimaal 5 dagen voor de bezoekdatum aangevraagd te worden.

Ontvangst

Bij aankomst  melden jullie je bij de entreekassa. Hier worden alle pakketten en eventuele extra entreetickets afgerekend. De jarige krijgt hier ook een leuke verrassing.

Tijd voor je kinderfeestje!

Nadat het kinderfeestje bevestigd is, kijken wij natuurlijk uit naar jullie komst! Jullie krijgen voor 45 minuten een tafel om lekker te genieten van het arrangement. Het eten en drinken wordt in één keer uitgeserveerd. De jarige ontvangt zowel bij binnenkomst als na het eten een verrassing.

Willen jullie buiten eten dan kan dat natuurlijk ook, geef dit bij binnenkomst aan in het restaurant. Hiervoor reserveren wij geen tafel.

Boek hier je kinderfeestje