Kinderfeestje

kinderfeestje

Kinderfeestje Nijmegen? Vier je kinderfeestje in de Leemkuil!

Ben jij binnenkort jarig en ben je op zoek naar hét leukste kinderfeestje in Nijmegen? Vier dan je kinderfeestje bij de Leemkuil, een van de grootste buitenspeeltuinen van Gelderland! Kom de hele dag spelen met al je vriendjes en vriendinnetjes én geniet tussendoor van een lekker frietje, poffertjes of frietjes met een snack.

Kinderfeestje in de leukste speeltuin van Nijmegen

Vier je verjaardag in de Leemkuil! Kom met je vriendjes spelen, klimmen en klauteren en eet een lekker hapje. Met meer dan 80 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos zijn we de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Kinderen kunnen de hele dag lekker buiten spelen en daarom is de Leemkuil een unieke locatie voor jouw kinderfeestje!

Daarnaast is de Leemkuil een grote buitenspeeltuin in het bos. We hebben hoogteverschillen op ons terrein. We hebben eigenlijk alles wat je in een normale speeltuin mag verwachten. Maar we zijn niet voor niets de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen… Wij hebben ook nog gedeeltelijk ondergrondse glijbanen, een skelterbaan een waterspeelplaats, een familieschommel, een piratenschip, een familieschommel, een zand- en waterspeelplek en een trein wat de Leemkuil een unieke locatie maakt voor jouw kinderfeestje!

Tijdens een regenbui kun je schuilen in ons horecagebouw.

Vier je kinderfeestje bij de Leemkuil en maak er een onvergetelijke dag van!

Bekijk de video van de Leemkuil!

 

 

Kies een kinderfeestje pakket

Het organiseren van een kinderfeestje in Nijmegen kan bij de Leemkuil heel erg simpel zijn! Alle kinderen krijgen naast een onvergetelijke dag vol speelplezier ook een heerlijke versnapering tussendoor. Kies het gewenste kinderfeestje pakket en wij maken van jouw verjaardag een fantastisch kinderfeest in Nijmegen! Voor je kinderfeestje bij De Leemkuil is er keuze uit 4 pakketten:

Bij het pakket Kinderfeest Friet Feestje zit inbegrepen: entree voor de speeltuin, friet met saus, ranja en een verrassing. De kosten bedragen €9,80 per persoon.

Bij het pakket Kinderfeest Friet Feestje Plus zit inbegrepen: entree voor de speeltuin, friet met saus, een snack, ranja en een verrassing. De keuze voor een snack uit frikandel, kroket of kaassoufflé en de kosten bedragen €11,65 per persoon

Bij het pakket Kinderfeest Poffertjes Party zit inbegrepen:  entree voor de speeltuin, poffertjes, ranja en een verrassing. De kosten bedragen €10,20 per persoon.

Bij het pakket Kinderfeest YoYo Yoghurtfeestje zit inbegrepen:  entree voor de speeltuin, yoghurt met muesli, appel en kaneel, ranja en een verrassing. De kosten bedragen €9,25 per persoon. Ben je abonnementhouder bij de Leemkuil? Dan zijn de kinderfeest pakketten ook verkrijgbaar zonder entree.

Praktische informatie voor jouw Kinderfeestje Nijmegen

Het is op alle dagen mogelijk om een kinderfeestje en een eettafel te reserveren. Kinderfeestjes bij speeltuin de Leemkuil zijn alleen niet mogelijk op feestdagen en in de meivakantie. Benieuwd naar de mogelijkheden of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wil je je mama, papa of verzorger meenemen naar jouw kinderfeestje? Volwassenen kunnen bij kinderfeestje gewoon mee eten met het kinderfeestje arrangement. Wil je wat meer eten of drinken dan het kinderfeestje pakket? Dan kan er natuurlijk altijd een losse bestelling gedaan worden. Dit kan genoteerd worden bij de opmerkingen in het kinderfeestje aanmeldformulier.

Het kinderfeestje arrangement is te boeken voor kinderfeestjes vanaf 4 kinderen. Vul op het formulier de gewenste aankomsttijd en eettijd in. De reservering is pas definitief na  bevestiging van onze collega’s. Wil je op korte termijn nog een kinderfeestje in Nijmegen boeken? Een kinderfeestje dient minimaal 5 dagen voor de bezoekdatum aangevraagd te worden.

Bij aankomst op jouw kinderfeestje melden jullie je bij de entree kassa. Hier worden alle pakketten en eventuele extra entreetickets afgerekend.

Tijd voor je kinderfeestje!

Nadat het kinderfeestje bevestigd is, kijken wij natuurlijk uit naar jullie komst! Op de dag van het kinderfeestje, worden jullie ontvangen bij de receptie. Daarna krijgen jullie voor 45 minuten een tafel om lekker te genieten van het arrangement. Het eten en drinken wordt in één keer uitgeserveerd.

Willen jullie buiten eten dan kan dat natuurlijk ook, geef dit bij binnenkomst aan in het restaurant. Hiervoor reserveren wij geen tafel.

Boek nu je kinderfeestje