Biologische ijsjes

Nieuw in het assortiment: Biologisch ijs van Boerderijs

Tussen het spelen door is er niets lekkerder dan een heerlijke verkoeling in de vorm van een ijsje. Natuurlijk weten jullie al dat wij diverse ijsjes in ons restaurant verkopen, maar vanaf dit seizoen zijn daar ook biologische ijsjes aan toegevoegd.

Biologisch ijsjes van Boerderijs

De biologische ijsjes komen van Boerderijs. Bij Boerderijs  maken ze ijs van echte melk, volle yoghurt en verse room met 100% biologisch en natuurlijke ingrediënten. Elke nieuwe dag streven zij om met de allerbeste ingrediënten de aller lekkerste ijsjes te maken voor mensen. Zij weten precies van welke kleine zuivelboerderij de melk afkomstig is en dat geldt ook voor het fruit dat zij in het ijs verwerken. Op deze manier kunnen jong & oud lekker genieten van het beste van het land. En dat is goed voor iedereen! Zuiver zuivel betekent dat alle melk die Boerderijs gebruikt afkomstig is van koeien die géén antibiotica krijgen en géén hormonen. Maar wel genoeg tijd om lekker in de wei te grazen.

Welke biologische ijsjes verkopen we?

Aan het assortiment hebben we het aardbeien yoghurt ijsje, fruitlolly aardbei en Fruitbroertje Sinaasappel van Boerderijs toegevoegd. Naast de biologische ijsjes zijn er nog meer ijsjes op onze ijskaart te vinden. Zo is er keus voor iedereen!

Ben jij een ijsjesgek? Kom snel naar de speeltuin om deze nieuwe ijsjes te proeven. Geloof ons, ze zijn echt heerlijk!

Biologisch ijs - Yoghurt ijs Biologisch ijs - Aardbei lolly Biologisch ijs - Fruitbroertje Sinaasappel

Meer dan biologische ijsjes

Naast het ijs, zijn er meer nieuwe producten op de menukaart te vinden. Wat dacht je van de yoghurt met appel en kaneel, het broodje gezond en het broodje humus. Ook zijn er vegetarische opties zoals een vegetarische kroket en vleesvrije bitterballen. Ook bij de snacks zijn er nieuwe opties zoals een Liga Evergreen en Veggie sticks. Bekijk hier de gehele menukaart van speeltuin de Leemkuil.