Veelgestelde vragen


De Leemkuil is van 8 april tot en met 22 oktober elke dag geopend van 10:00 - 18:00 uur. Met uitzondering van 27 april (Koningsdag) en 21 juli (4Daagse vrijdag)
Openingstijden

Jazeker, zowel bij de entree als in de horeca kunt u betalen met pin.
Entreeprijzen

Van 3 t/m 64 jaar is een toegangskaartje €5,45. Van 0 t/m 2 jaar heb je gratis toegang tot de speeltuin. 65+ers betalen €0,65
Entreeprijzen

Voor een bezoek aan de Leemkuil kan je een ticket kopen aan de kassa bij de entree of online via onze webshop.
Ticket boeken

De Leemkuil is een avontuurlijke speeltuin voor alle leeftijden. En in het bijzonder voor de kinderen uit groep 3 t/m 8.
Bekijk hier een video van de speeltuin

Ja, dat mag! Op één van de vele picknickbanken mag je van zelf meegebracht eten en drinken genieten. We hebben eigenlijk maar twee voorwaarden: -Alcohol mag niet. -Binnen in het horecapunt en op het terras mag geen zelf meegebracht eten en drinken worden genuttigd. Natuurlijk staan wij voor jullie klaar bij ons horecapunt.
Menukaart

Dat is er zeker! Zo hebben wij glutenvrije poffertjes, een vegetarische kroket en vegan bitterballen. Ook onze broodjes zijn allemaal vegetarisch.
Eten & drinken

Nee huisdieren zijn niet toegestaan. Met uitzondering van hulphonden.
Huisregels

Wij controleren actief op aanwezigheid van de processierups. Indien deze aanwezig zijn wordt de bestrijdingsdienst ingeschakeld. Op dit moment is het speelgebied processierups vrij. Signaleren jullie toch processierupsen dan horen wij dat graag, geef het dan door aan onze beheerder.

Nee er mag niet gerookt worden in de speeltuin. Hiervoor verzoeken wij u de speeltuin tijdelijk te verlaten.
Huisregels

Ja de speeltuin en het restaurant zijn toegankelijk voor mindervaliden. Er is in het restaurant een rolstoeltoegankelijke toilet en in het park bevindt zich een verhard pad waarmee de toegang van de ingang naar het restaurant toegankelijk is met een rolstoel. Ook is het mogelijk met een rolstoel een ritje te maken in ons treintje.
Ontdek

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Stuur ons een mail of bel ons.

Stel je vraag