Schoolreisje

Schoolreisje in Nijmegen? Beleef je schoolreisje in de Leemkuil!

Ben jij op zoek naar hét leukste schoolreisje in Gelderland? Beleef dan je schoolreisje bij buitenspeeltuin de Leemkuil! Kom de hele dag spelen met al je klasgenootjes én geniet tussendoor van een lekker frietje, bekertje ranja of ijsje.

…en natuurlijk is het ook mogelijk een ritje te maken in de trein.

Boek snel jouw schoolreisje

Schoolreisje in de leukste speeltuin van Nijmegen

Het tofste schoolreisje is in de Leemkuil! Kom met je vriendjes spelen, klimmen en klauteren en eet een lekker hapje. Met meer dan 80 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos zijn we de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Kinderen kunnen de hele dag lekker buiten spelen en daarom is de Leemkuil een unieke locatie voor jouw schoolreisje!

Daarnaast is de Leemkuil een grote buitenspeeltuin in het bos. We hebben hoogteverschillen op ons terrein. We hebben eigenlijk alles wat je in een normale speeltuin mag verwachten. Maar we zijn niet voor niets de grootste speeltuin in de regio Nijmegen… Wij hebben ook nog gedeeltelijk ondergrondse glijbanen, een skelterbaan een waterspeelplaats, een familieschommel, een piratenschip, een oosters verdwaalkasteel, een zand- en waterspeelplek en een trein! Tijdens een regenbui kun je schuilen in ons horecagebouw.

Organiseer daarom je schoolreisje bij de Leemkuil!

Bekijk de video van de Leemkuil

Stel je eigen schoolreisje samen

Het houden van een schoolreisje in buitenspeeltuin de Leemkuil kan heel erg simpel zijn! Alle kinderen kunnen naast een onvergetelijke dag vol speelplezier ook een heerlijke versnapering tussendoor krijgen. Kies voorafgaand een versnapering, zoals een frietje of een ijsje en wij maken van jullie uitje een fantastisch schoolreisje in Nijmegen!

Maak het schoolreisje nog toffer met een ritje in de enige echte trein van de Leemkuil. Voor niet €1,00 maar €0,80 per leerling maak je een ritje met de trein. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit door bij je reservering.

Wat kost een schoolreisje bij de Leemkuil?

De entree voor het schoolreisje in de buiten speeltuin is per persoon € 4,10 en geldt vanaf minimaal 20 leerlingen. Wil je gebruik maken van dit schooltarief, boek dan een week van te voren het bezoek aan de speeltuin. Betalen kan op de dag zelf contant of met pin. We  hebben de betaling graag in één keer.

En wat helemaal mooi is: Vanaf 75 betalende kinderen is de entree van de begeleiders gratis! Dit geldt ook voor een combinatieschoolreis naar de Leemkuil en Brakkefort. Mocht de onderbouw bij onze collega’s van speeltuin Brakkefort op bezoek gaan en de bovenbouw komt naar de Leemkuil, dan tellen we het aantal kinderen bij elkaar op!

Voor wie geldt het schoolreisjes tarief bij speeltuin de Leemkuil?

Het schoolreisjestarief voor een groepsuitje in Gelderland geldt voor basisscholen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang.

Neem iets te drinken of eten tijdens je schoolreisje.

Wil je met de kinderen iets eten of drinken in de speeltuin, dan kan dat natuurlijk. Zo bestel je een frietje zonder voor €2,15, een lolly ijsje aardbei of peer voor €0,55 en zijn er kannen ranja voor €3,35. Maak zo je schoolreisje in Gelderland helemaal compleet.

Praktische informatie voor jouw Schoolreisje Gelderland

Op welke dagen kan je een schoolreisje vieren bij de Leemkuil?

Scholen kunnen elke werkdag, op bezoek komen tijdens onze openingstijden van 10:15 – 18:00 uur. Schoolreisjes bij de Leemkuil zijn alleen niet mogelijk tijdens schoolvakanties van regio zuid. Boek minimaal een week van te voren je schoolreis bij de Leemkuil.

Benieuwd naar de mogelijkheden of vragen? Neem dan contact met ons op.

Begeleider mee met het schoolreisje Gelderland

Het schoolreisjestarief geldt voor basisscholen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang.

Reserveren voor het schoolreisje

Een schoolreisje is te boeken voor vanaf 20 kinderen. Vul op het formulier de gewenste aankomsttijd en aantal kinderen in. De reservering is pas definitief na bevestiging van onze collega’s.

Wil je op korte termijn nog een schoolreisje in Gelderland boeken? Let dan op, een schoolreisje dient minimaal 5 dagen voor de bezoekdatum aangevraagd te worden.

Boek nu hét leukste kinderfeestje in Nijmegen!

Boek direct een schoolreisje

Aandachtspunten

Er is betaald, alle kinderen zijn binnen… wat nu? Waar kun je terecht, wat kan wel en wat niet? Veilig spelen vinden wij erg belangrijk. Wij vragen dan ook dat altijd de aanwijzingen van onze medewerkers worden opgevolgd. Om er voor te zorgen dat de kinderen een leuke dag beleven, hebben wij een paar aandachtspunten op een rij gezet:

  • De speeltuin beschikt over een verzamelplaats voor groepen. Achterin de speeltuin bij het voetbalveld staan er picknicktafels om te eten en te drinken. We willen onze kantine en het terras jas- en tasvrij houden om struikelende kinderen te voorkomen.
  • De school mag zelf eten en drinken meebrengen. Dit mag niet op het terras worden genuttigd, maar wel in de rest van de speeltuin. Op het terras en in de kantine is een consumptie verplicht.
  • Het gebruik van onze toiletten is gratis. Controleer af en toe of de kinderen de toiletten netjes achterlaten. Vaak zijn er meerdere scholen op bezoek die graag naar een nette wc gaan.
  • Voor het gebruik van de trein in de Leemkuil moeten extra kaartjes gekocht worden. Per ritje passen ongeveer 30 kinderen in de trein. Elke rit moet er minimaal één begeleider mee in de trein.
  • Om gebruik te maken van het speciale schooltarief dient de groep groter te zijn dan 20 leerlingen en dien je minimaal een week van te voren te reserveren. Na reservering ontvangt je per mail een bevestiging met de huisregels en pas na ontvangst hiervan staat de reservering vast.

Verder willen we apart benadrukken dat de begeleiders zelf verantwoordelijk zijn voor de kinderen van hun school.