Abonnement

Het hele jaar door onbeperkt spelen in de groenste speeltuin van Nijmegen en omgeving

Kom spelen met een abonnement

Voor slechts € 17,70 per persoon heb je in 2022 met je abonnement tijdens de openingsuren toegang tot speeltuin de Leemkuil én speeltuin Brakkefort.

Waar koop ik een speeltuinabonnement?

De pas wordt verkocht bij de kassa van speeltuin de Leemkuil of speeltuin Brakkefort, tijdens de openingstijden van de speeltuinen.

Voorverkoop

Voordat de speeltuin open gaat is het mogelijk om alvast een abonnement aan te schaffen op speciale voorverkoop momenten. Zo hoef je op de dag dat jullie komen spelen niet te wachten tot je abonnement klaar is.

Kom dus op een rustig moment met zowel de kinderen als de ouders naar de Leemkuil of Brakkefort om je pasje te maken. Zorg dat de persoon waarvoor het pasje is ook aanwezig is, er wordt namelijk een foto gemaakt.

Hieronder vind je het overzicht van wanneer, hoe laat en waar het mogelijk is een abonnement te kopen.

  • 30 maart  15:00 – 17:00 @ de Leemkuil
  • 31 maart 10:00 – 17:00 @ Brakkefort
  • 4 april 15:00 – 17:00 @ de Leemkuil
  • 5 april 15:00 – 17:00 @ de Leemkuil
  • 6 april 15:00 – 17:00 @ de Leemkuil

De voorwaarden

Er zijn een aantal “spelregels” bij het kopen van onze abonnementen:

  • Een abonnement is persoonsgebonden! Het abonnement van bijvoorbeeld de moeder kan niet gebruikt worden door de vader of oppas.
  • Een abonnementenpas wordt de eerste keer gratis aan u verstrekt. Indien u het pasje kwijtraakt en wij moeten een nieuwe pas voor u maken, dan zijn daar kosten aan verbonden (€ 2,50 per verloren pas). Wees daarom zuinig op de pas!
  • Abonnementen zijn bedoeld voor bezoekers van 3 tot en met 64 jaar. Een kind van 0 tot en met 2 jaar heeft gratis toegang en mensen van 65 jaar en ouder zijn waarschijnlijk goedkoper af door de speciale toegangsprijs van € 0,65 per bezoek te betalen.
  • Nieuwe abonnementen kunnen alleen worden geprint na het ter plekke maken van een foto van de abonnementhouder. Wij maken bij de kassa een foto van elke abonnementhouder. Is iemand er niet bij waar u wel een abonnement voor wilt kopen? Dan kunnen we geen foto maken en dus ook nog geen pas meegeven. U kunt toch het abonnement afrekenen. U krijgt van ons een kassabon met daarop de namen en abonnementnummers. Wij maken bij het eerstvolgende bezoek de foto en printen dan meteen de pas.