Groepsuitje

Kom je met een groep van 20 of meer personen naar de speeltuin? Dan mag je gebruik maken van ons groepstarief!

Wat is het groepstarief?

Als je een reservering maakt voor meer dan 20 personen betaal je €5,20 per persoon in plaats van €5,80. Dat komt neer op ongeveer 10% korting op de entree!

Wanneer kom je voor dit groepstarief in aanmerking?

Wil je hier gebruik van maken dien je een reservering te maken via onderstaand formulier. Om de korting te ontvangen dien je met 20 personen of meer de speeltuin te bezoeken en als één complete groep de speeltuin te betreden. Geef duidelijk bij de kassa-medewerker aan dat er een reservering is gemaakt. Betalen kan vervolgens in één keer via PIN of contant.

Let op: Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen! (dus bij de groep van 20 of meer personen zitten bijvoorbeeld geen bezoekers met een abonnement, kinderen tot 2 jaar of het speciale 65+ tarief.)

Hoe maak ik mijn groepsuitje nog leuker?

Een groepsuitje bij de Leemkuil is natuurlijk al super leuk, maar je kan het nog leuker maken. Dat kan bijvoorbeeld door een treinkaartje te bestellen of een stukje appeltaart voor de hele groep. Als je dit graag aan je groepsuitje wilt toevoegen geef dat dan door in het boekingsformulier, dan kunnen wij de appeltaart voor jullie klaarzetten!

Maak nu een reservering voor het leukste groepsuitje!

Vul op het formulier de gewenste aankomsttijd en aantal personen. De reservering is pas definitief na  bevestiging van onze collega’s. Wil je op korte termijn nog je groepsuitje bij de Leemkuil in Nijmegen boeken? Een aanvraag dient minimaal 5 dagen voor de bezoekdatum gemaakt te worden.

    * verplicht veld