Voorzieningen

Voorzieningen

Voor een fantastisch dagje uit kom je naar speeltuin de Leemkuil. Met meer dan 80 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos zijn we de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Kinderen kunnen de hele dag lekker buiten spelen. Maar wat kun je bij ons verwachten?

 

De speeltuin

De Leemkuil is een grote buitenspeeltuin in het bos. We hebben hoogteverschillen op ons terrein. Om het hele terrein staat een hek. We hebben eigenlijk alles wat je in een normale speeltuin mag verwachten. Maar we zijn niet voor niets de grootste speeltuin in de regio… Wij hebben ook nog gedeeltelijk ondergrondse glijbanen, een skelterbaan, twee trampolines, een familieschommel, een piratenschip, een oosters verdwaalkasteel, een zand- en waterspeelplek en een trein die je de hele speeltuin laat zien! De treinkaartjes kunt u kopen bij de kassa. Je kunt ook komen spelen bij onze waterspeelplaats…  Foto’s van de speeltuin zijn te vinden op onze Facebookpagina of Instagrampagina

Het horecagebouw

We zijn een buitenspeeltuin, maar tijdens een regenbui kun je even schuilen in ons horecagebouw. We zorgen dan voor wat kleurplaten en stiften. Wat we allemaal verkopen in de horeca vindt u hier. Duurt de bui wat langer? Dan kunnen we op een groot scherm een leuke film draaien. In ons horecagebouw vindt u ook de toiletten (incl. invalidetoilet) en de babyverschoonruimte. Het horecaverkooppunt sluit om 17:30 uur.

WiFi

Op ons terras en in ons horecagebouw kunt u gratis gebruik maken van Wifi.

 

Parkeren

We hebben geen eigen parkeerplaats bij onze speeltuin. U parkeert uw auto langs de kant van de weg of op de parkeerplaats naast het sportveld. Als u met de fiets komt, dan kunt u die neerzetten in onze eigen grote fietsenstalling.