Vacature Beheerder

Houd jij van afwisseling, een coole en creatieve werkplek? Kom dan ons team op de speeltuinen de Leemkuil, Brakkefort en IJsbaan Triavium versterken!

Waarom?

Team Recreatie en IJsbaan Triavium maakt onderdeel uit van de afdeling VSA (Vastgoed, Sport en Accommodaties) van de gemeente Nijmegen. VSA zorgt voor het beheer van al het maatschappelijk vastgoed, wijkaccommodaties, binnen- en buitensportaccommodaties, recreatie accommodaties en IJsbaan Triavium. Wij zijn een echte uitvoeringsafdeling. Wij zorgen ervoor dat er in Nijmegen een attractieve laagdrempelige speelvoorziening is voor jonge kinderen. Bewegen is belangrijk voor kinderen en is essentieel voor de motorische ontwikkeling van het kind. Ook IJsbaan Triavium draagt hier aan bij, maar de ijsbaan is er niet alleen voor kinderen. Jong en oud maakt gebruik van de ijsbaan op zowel recreatief als sportief niveau. Hiermee heeft Nijmegen een unieke sportaccommodatie waar zowel de beginnende schaatser alsook de topsporter terecht kan.

Wat?

In de lente en de zomer werk je veel buiten tijdens het seizoen van de speeltuinen. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers, houdt toezicht en bewaakt de veiligheid, werkt in de horeca en houdt ook het groen in de speeltuinen op orde. In de herfst en in de winter werk je binnen in het Triavium. Dagelijks komen er schaatsers, je zorgt  ervoor dat ze hartelijk worden ontvangen, tapt een biertje in het café, verzorgt eerste hulp in het geval van een ongeluk.

Hoe?

Je werkt samen in een team van beheerders. Daarbij werk je ook samen met collega’s van andere teams binnen VSA of de gemeente Nijmegen. Zoals met bedrijfsondersteuning ten behoeve van de administratie. Of met Openbare Ruimte voor het onderhoud aan de speeltoestellen.

Wie?

De functie van beheerder is veelzijdig en afwisselend. Je werkt niet op één locatie, per half jaar wissel je van werkplek tussen ijsbaan en speeltuinen. Ook de werktijden zijn verschillend, verdeeld over alle dagen van de week (ook weekenden en feestdagen). Flexibiliteit is dus gevraagd. Daarnaast ben je stressbestendig en een goede teamspeler. Het hebben van horeca ervaring en enig technisch inzicht is prettig. Daarnaast is het noodzakelijk dat je het diploma Sociale Hygiëne en het Bedrijfshulpverlening (BHV) certificaat behaald. Het BHV certificaat moet je geldig houden en dus volg je jaarlijks herhalingslessen.

Overige informatie

Deze vacature is voor 28 uur per week van 1 september 2023 tot 1 oktober 2024. De functie is gewaardeerd in schaal 6. Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature of wil je reageren dan kun je contact opnemen met Pascale Langenberg, teamleider Recreatie via p.langenberg@nijmegen.nl. Reageren op deze vacature kan tot en met 30 juli 2023.